Welkom

Welkom op de website van basisschool De Lichtboei in Emmeloord. Hieronder enkele nieuwsberichten. Surft u rustig rond. Als u informatie wilt of vragen hebt, kunt u contact met ons opnemen.

Nieuw op de site:

8 september  Nieuwsbrief 1

8 september  Eerste week,  in groep 1-2 MA

8 september  foto's in groep 7 AD (en filmpje) en 8 JD

afscheid groepen 8

Aan het einde van dit schooljaar nemen we afscheid van twee groepen 8. Na twee geweldige afscheidsmusicals en de bijbehorende afscheidsavonden werden ze vandaag uitgezwaaid door alle leerlingen en leerkrachten van de school. Op het plein werden ze toegezongen en sloten we af met de "tji tjoe wa - dans". We wensen hun veel succes op het voortgezet onderwijs en Gods zegen voor de toekomst.

Groepsfoto's 2016-2017

In dit album staat van elke groep de groepsfoto. Door op het album te klikken kunt u ze allemaal bekijken. Wilt u de foto van de groep van uw kind downloaden, dan kan dat als volgt;

Klik op de foto van de groep. Rechts bovenaan staan dan drie stipjes. Als u daar op klikt, verschijnt er een overzichtje met gegevens over de foto. Daarbij staat ook  het kopje Download origineel. Door daar op te klikken wordt de foto automatisch gedownload op uw computer.  Mocht er toch iets niet lukken, stuur een mailtje naar lichtboeiemmeloord@gmail.com, dan komt er vast een oplossing.

 

Talentmiddagen weer succes!

De laatste ronde van onze talentmiddagen is weer voorbij. Jammer, want het was weer super leuk. Iedereen heeft weer iets van zijn haar talenten kunnen ontdekken, laten groeien en met een ander kunnen delen. We hadden gelukkig weer een aantal ouders en vrijwilligers, die ons wilden helpen bij de begeleiding en uitvoering van onze workshops. Heel erg bedankt voor jullie inzet, dat hebben we erg gewaardeerd.

Er zijn weer heel wat foto's gemaakt, zodat er bij een aantal workshops weer even kan worden meegekeken.  

vertrek schoolreisjes

Voor de groepen 1 t/m 7 was het vandaag een feestdag. Ze gingen namelijk op schoolreisje. Eerst vertrokken de groepen 5 t/m 7. Hun reis ging naar het pretpark in Slagharen.  Helemaal zin om alle attracties uit te proberen (of misschien niet allemaal...) kwamen ze de bussen in. Nadat de bussen vertrokken waren, kwam er plaats voor de bussen van de groepen 3 en 4. Wat een feest al die blije, maar ook wel een beetje gespannen gezichtjes. Allemaal hadden ze zin om naar het Dolfinarium te gaan. Allemaal een plekje in de bus en daar begint de reis richting Harderwijk.  De groepen 1 en 2 waren als laatste aan de beurt. Allemaal enthousiast en heel veel zin om in Ballorig te spelen. De bussen stonden al klaar en zodra iedereen een plekje had gevonden en de gordels vastzaten vertrokken ze naar Lelystad. Papa's, mama's, opa's, oma's, meesters, juffen en de groepen 8, zwaaiden alle schoolreiskinderen uit. Veel plezier allemaal.

Een dansje in slagharen

waterpret

De zon deed flink zijn werk de afgelopen dagen. In de school werd het langzaamaan steeds warmer en buiten was het ook heerlijk warm. De kinderen van de groepen 1 t/m 3 hadden daarom afgelopen donderdag waterpret op het plein. Met waterspuiters, supershokers en waterpistolen spoten ze elkaar (en ook een aantal juffen) flink nat. Ook rennen door de stralen van de tuinsproeiers werd een fijn spelletje. Heerlijk natworden en afkoelen.

schoolreisliedje oefenen groepen 1/2

Avondvierdaagse derde avond

Avondvierdaagse tweede avond.

Avondvierdaagse eerste avond.

Avondvierdaagse eerste avond 6 km

Avondvierdaagse eerste avond 11 km.